Szolgáltatások

Szolgáltatások

Ön megálmodja,mi megtervezzük, elkészítjük, felszereljük!

 Díjmentes helyszíni felmérés!

Helyszíni felmérés során pontos méretet veszünk, kiszámoljuk a szükséges anyagmennyiséget, kiválasztjuk a mintasálak alapján az Ön ízlésének és lakása hangulatának megfelelő függönyöket, dekor anyagokat.

Szaktanácsadás

Szakmai tudásunkat folyamatosan bővítjük, hogy az általunk végzett munka minél magasabb színvonalú legyen. Segítünk eligazodni a sokféle árnyékolási és függönyözési megoldások között,hogy ne csak esztétikailag, hanem praktikum szempontjából is tökéletes legyen a megoldás.

A helyszíni felmérés alapján tanácsot adunk a karnisok felszerelési helyére, típusára. Alternatívákat ajánlunk a különböző funkciójú helységek függönyözésére úgy, hogy a speciális adottságokat, lehetőségeket is figyelembe vesszük. Különleges formájú ablakokra is tudunk megoldást ajánlani.

Forduljon hozzánk, bizalommal hogy lakása árnyékolása, függönyözése tökéletes legyen.

Enteriőr tervezés

Stílust viszünk otthonába!

Igény esetén lakberendezési tanácsadással is segítjük otthona kialakítását, harmonikus lakásbelsőt teremtve. Szaktudásunkkal szeretnénk már a tervezésnél segítséget nyújtani a függönyök és tapéták kiválasztásában. Konzultáció keretében mérjük fel az Ön elképzeléseit, igényeit, helyszíni felmérés során pedig a lehetőségeket, majd közösen tervezzük, alakítjuk ki az enteriőröket. Fontosnak tartjuk a közös munkát, mert csak így lesz lakása az Ön ízlésének legmegfelelőbb. Szívesen segítünk megunt lakásának felfrissítésében, új enteriőrök kialakításában. Egy jól kiválasztott design tapéta, függöny, lámpa vagy akár egy –két kiegészítő és máris új hangulat uralkodik otthonában.

Függöny varrás

Helyszíni felmérés alapján, a tervezésnek megfelelően varrjuk készre a függönyöket. Saját varrodánk van, ami lehetővé teszi a gyors és rugalmas munkát. Hozott anyagból is vállalunk függönyvarrást. Természetesen nem csak függönyöket, hanem kívánságra készítünk ágytakarót, párnát, terítőt.

Függöny tisztítás

Nem kell Önnek bajlódni a fáradtságos le és felrakással, vasalással. A nálunk vásárolt lakástextíliákat, függönyöket tisztítjuk, javítjuk.

Karnis szerelés

Profi, gyors, pontos szerelő gárdával dolgozunk, Ön nyugodtan hátradőlhet és 1-2 óra múlva már gyönyörködhet is az elkészült gyönyörű függönyökben!

Függönyök felrakása

A függönyök felrakása nem is olyan egyszerű, mint azt sokan képzelik, aprólékos időigényes munka. A kivasalt függönyöket a karnis megfelelő méretére egyenletesen be kell húzni, utána a megfelelő mennyiségű kampót egyforma távolságokra beakasztani, majd ezután felhelyezni a karnisokra a függönyöket, majd még ott is az utolsó simításokat elvégezve eligazítani.

Ha a függönyök nincsenek szépen felrakva, eligazítva, elmarad az igazi esztétikai élmény.