Roletta

txt

 

A roletta kis helyigényű, könnyen kezelhető árnyékolási megoldás. Modern és minimál stílusú lakások divatos kiegészítője.

A roletta nem csak szobák, hanem irodák, télikertek, wellness helységek árnyékolására is alkalmas.Többnyire impregnált vászonból készül, könnyen tisztán tartható. Speciális anyagának köszönhetően konyhában és fürdőszobában is praktikusan használható.

A roletta szerkezetét és anyagát tekintve széles a kínálat, mintás, egyszínű, strukturált, blackout anyagokból válogathatnak, de legyártható a natur kollekció termékeiből /len, bambusz / is. A gyöngylánc, a szerkezet és a konzol anyaga választható. Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, ablakkeretre egyaránt. A helyigénye körülbelül 5-7 cm, amit a szerelésnél figyelembe kell venni. Mozgatása történhet gyöngylánccal és motorral. Kezelője díszíthető design súllyal. A roló tekeredési iránya is választható /szoba vagy ablak felé/. Ferde síkú tetőtéri ablakoknál a feszített, vezetősínes megoldás javasolt.

Miért válasszon rolettát?                                                                                                                         -könnyű, egyszerű biztonságos működés

-széles szín és anyagválaszték

-különleges, speciális textilek

-időtálló szerkezetek, minőség alapanyag

-rövid gyártási idő, egyedi méret

Roletta képgaléria

« 1 A 6 »